Ahoj všichni hráči i hráčky,
protože atmosféra na serveru je velmi napjatá a vztahy jsou naprosto vyhrocené, chtěl bych pro vás uspořádat event, při kterém se třeba všichni společně zasmějeme.
Zároveň to berte ode mě jako omluvu, že jsem vám nedávno shodil server a obral vás o čas.
Pojďme spolu tedy najít NEJVTIPNĚJŠÍ HISTORKU/PŘÍHODU Z REVERSEMU!
Vašim úkolem bude:
-jakoukoliv vtipnou historku/příhodu převést do obrázkové nebo psané podoby a podělit se s námi o ní (viz. příklad níže)
-můžete kreslit, psát, lepit nebo photoshopovat... (možností je spoustu)
A o co budeme hrát? (kompletní výhry i od Admin Teamu naleznete níže)
1.MÍSTO - 200 kreditů + 300wcoinů + panda
2.MÍSTO - 100 kreditů + 200wcoinů + panda
3.MÍSTO - 50 kreditů + 100wcoinů + panda
Ceny jsem vymýšlel a dával ze svého skromného bohatství, proto nejsou nějaké extra. I tak si myslím, že za tak málo práce to potěší.
Deadline si dejme 17.3.2021 12:00
Slibovaný příklad
Pro inspiraci, já použil stránku - https://imgflip.com/memegenerator, která je naprosto jednoduchá a výroba obrázku vám zabere pár minut.
Přeji příjemné tvoření a těšíme se na všechny vaše výtvory!
Jen si dovolím přihodit pár cen a upravit tak výhry:
1.MÍSTO -1x 2nd talisman of shields + 1x talisman of weapons + 5x talisman of clothes (200 kreditů + 300wcoinů + panda od hráče Rumjacks)
2.MÍSTO -1x 2nd talisman of shields + 1x talisman of weapons + 3x talisman of clothes (100 kreditů + 200wcoinů + panda od hráče Rumjacks)
3.MÍSTO -1x 2nd talisman of shields + 1x talisman of weapons + 1x talisman of clothes (50 kreditů + 100wcoinů + panda od hráče Rumjacks)
EVENT KONČÍ 17.3.2021 12:00
-ke každému kreativnímu příspěvku napište své acc
Yennefer