prvně bych chtěl poděkovat Thorovi za snahu technicky posunout server dál a poskytnout toto téma všem hráčům, aby jemu a vedení napsali své poznatky a nápady.

Co jsem já vypozoroval?
1) Helper na DL používá plošný spell "Fire scream", což je naprosto ideální. Každopádně mobky dostávají dmg po jedné jako kdyby je hitoval single-target spell. Testováno s Yukim v aréně na cca 200rr DL a 450rr DL.
2) Sumka má s helperem buďto vyšší attack speed nebo dmg. Se starým helperem jsem musel stát ve Vulcanusu bokem, ale stejně mě někdy mobky hitnuly a panda umírala. S novým helperem stojím uprostřed fleku a panda včera měla asi 10 resů stále 2HP.
3) Zkoušel jsem i K2 top a asi kvůli počtu mobek helper několik z nich nedokázal hitnout. Stály kolem mě a nedostávali dmg. Ostatní se normálně rodily a umíraly, ale cca 5-6 mobek nic.
4) Párkrát mě helper kopnul ze hry, když jsem ho nevypl a portnul do Lorencie.
5) Protože helper nenutí postavu "fyzicky kouzlit", postava jen stojí na místě a kouzla padají samy. Tím pádem můžu přehodit na jiné kouzlo a k helperu používat ještě druhé myší. Např. SM používá helperem Ice storm a myší Evily. Každopádně nevím, jestli hitují obě kouzla, nezkoušel jsem.
Dál jsem nic zatím nepostřehl, ale budu rád, když se vyjádří i ostatní.

/děkujeme za info a za snahu vytvoření aktivního topicu. Všechny názory a připomínky jsou vítány a následně nasměrovány na Thora
- Yenn